sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Despre Ponturi fotbal aZi

Asa cum va spuneam si in urma cu doua saptamani, atunci cand am lansat acest blog, Ponturi fotbal aZi are menirea de a veni in sprijinul vostru cu pronosticuri din fotbal zilnic, gratuit.
Pentru a nu lasa nici un fel de loc pentru diverse interpetari am decis sa subliniez in acest articol cateva aspecte foarte importante si anume:

- Cotele oferite sunt orientative si sunt preluate de la casa de pariuri la care plasez evenimentele in ziua oferiri ponturilor , zilnic plasez bilete la case diferite de pariuri, nu voi da nume sa nu se considere ca fac reclama anumitor case de pariuri.

- Miza specificata, dupa cum ati putut observa, reprezinta unitati nu o valoare anume neavand trecuta nici o moneda.Rolul mizei este de a ma ajuta sa realizez statistica aferenta ponturilor oferite, fiecare alege cat si cum pariaza in functie de planul pe care si-l face si bugetul alocat.

- Nu incurajez pe nimeni sa ia de bune ponturile oferite, acestea au strict un rol de inspiratie si sunt oferite gratuit.

PS: Nu uitati pariurile sportive pot crea dependenta, sunt jocuri de noroc si va pot aduce pierderi importante de bani.Pariati responsabil!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu